ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

Νέο δρόμο για την προσωρινή αποκατάσταση της ασφαλούς επικοινωνίας των οικισμών του Μεσοχωρίου και του Βλαχογιαννίου μετά τους σεισμούς του Μαρτίου κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Τιταρήσιο ποταμό στο ύψος του Μεσοχωρίου. Το έργο συνολικού μήκους 500 μ. διασφαλίζει την ασφαλή επικοινωνία των δυο οικισμών μέχρις ότου  κατασκευαστεί η νέα γέφυρα Βλαχογιαννίου και ο δρόμος με την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 5 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατασκεύασε πολλαπλό σωληνωτό οχετό για τη γεφύρωση της ροής του ποταμού Τιταρήσιου και τσιμεντόστρωσε το σύνολο της οδού εντός της κοίτης του ποταμού από τα όρια του οικισμού Μεσοχωρίου έως τον υφιστάμενο δρόμο που οδηγεί στο Βλαχογιάννι.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες κατασκευάσαμε μια νέα προσωρινή οδό για τη σύνδεση του οικισμού Μεσοχωρίου με τον οικισμό Βλαχογιαννίου μετά τις καταστροφικές συνέπειες των σεισμών του Μαρτίου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει από το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότηση ύψους 5 εκατ. ευρώ και προχωράμε τις διαδικασίες δημοπράτησης για την κατασκευή νέας γέφυρας στο Βλαχογιάννι αλλά και του δρόμου.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και μέχρι να ολοκληρωθούν τα παραπάνω έργα δίνουμε λύση μέσω της προσωρινής συνδετήριας οδού για την ασφαλή επικοινωνία και την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ