ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ “ΑΓΕΛΑΔΟΣΤΡΑΤΑ” ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Δήλωση – καταγγελία του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα της Δράσης Πολιτών 

Στην περιοχή  “αγελαδόστρατα” , που βρίσκεται κοντά στο Πεδίο Βολής του Αμπελώνα,  οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, εταιρεία γαλακτοκομικών, που συνεργάζεται μαζί τους, τούς  ενημέρωσε ότι η περισυλλογή του γάλακτος καθίσταται καθημερινά ιδιαιτέρως δυσχερής, καθώς τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται υφίστανται συνεχείς αβαρίες από την ακαταλληλότητα του αγροτικού οδικού δικτύου, γεγονός που ίσως οδηγήσει ακόμα και στην διακοπή της συνεργασίας τους.

Έτσι, απογοητευμένοι και εντελώς παρατημένοι  στη μοίρα τους , οι τοπικοί κτηνοτρόφοι έφτασαν στο σημείο να ρίχνουν μπάλες με άχυρο στις λακκούβες των δρόμων, για να διευκολύνουν την προσέγγιση των βυτίων που μαζεύουν το γάλα, όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η δημοτική αρχή συνεχίζει τον ύπνο και την εξοργιστική αδιαφορία της. Οι κτηνοτρόφοι στενάζουν και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, ο κ. Ξηρομερίσιος , μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες και δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο στους Τοπικούς Συμβούλους.

Είναι κρίμα που οι άνθρωποι αυτοί έχουν την ευθύνη διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων. Είναι κρίμα για τον Αμπελώνα και τους ανθρώπους της παραγωγής που βιώνουν τέτοια εγκατάλειψη και αδιαφορία. Είναι κρίμα που άσχετοι και υπνηλέοι καταδικάζουν στην παρακμή τον τόπο μας. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ