Γ. ΓΚΑΤΣΟΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΖΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Αντιμέτωποι με τις απαράδεκτες ενέργειες κάποιων που για να απαλλαγούν από τα μπάζα που δημιουργήθηκαν μετά από οικοδομικές εργασίες στα σπίτια τους αντί να τα εναποθέσουν στο πεζοδρόμιο και να ειδοποιήσουν το δήμο για να τα απομακρύνει, προτιμούν να τα εναποθέσουν σε πάρκα που βρίκσονται στην περιοχή τους προκαλώντας σημαντική ζημιά στο πράσινο και δυσκολεύουν αφάνταστα το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας που τα απομακρύνει.

Αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο που έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της ένταξης κτιρίων στο πρόγραμμα “εξοικονομώ”, ζητά να σταματήσει ο αντιδήμαρχος Γ. Γκάτσος καλώντας όλους εκείνους που πετάνε μπάζα στα πάρκα να σκεφτούν τους γύρω τους, που δεν φταίνε σε τίποτα να βλέπουν τα πάρκα να καταστρέφονται και να βρωμίζουν από τα αδρανή υλικά που δεν έχουν καμία θέση στο χώρο.

“Είναι η τελευταία φορά που απευθύνουμε τέτοια έκκληση, την επόμενη φορά όποιος πετάξει μπάζα σε δημοτικό χώρο πρασίνου ή δημιουργήσει ανεξέλεγκτες χωματερές, θα εντοπίζεται και θα καλείται να πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο”, σημείωσε ο κ. Γκάτσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ