«ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  του Δήμου Λαρισαίων (ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ)  με πρωτοβουλία του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας  (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) οργάνωσαν, την Παρασκευή 23 Απριλίου,   στις 10:30 το πρωί  την ειδική πασχαλινή δράση « Κάθε παιδί κι ένα ουράνιο τόξο» που είχε  στόχο την υποστήριξη των παιδιών της σεισμόπληκτης περιοχής Δαμασίου.

Με οδηγούς την πασχαλινή χαρά και την αισιοδοξία της Άνοιξης τα παιδιά  δημιούργησαν τα δικά τους μοναδικά στολίδια και ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο έλαμψε στα πρόσωπα αλλά και τις γιορτινές λαμπάδες τους. Το γήπεδο του Δαμασίου μεταμορφώθηκε σε ένα φωτεινό τοπίο χαράς και αισιοδοξίας όπου μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν τη χαρά της προσφοράς και της δημιουργικότητας.

Το δημιουργικό εργαστήρι  πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID 19. Στην εκδήλωση  που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον διευθυντή κ. Γρηγόριο Λέτσιο και την εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου, παραστάθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΛ  εκδήλωση η κ. Ουρανία Ραπτοτάσιου, Αντιπρόεδρος και η κ. Πόπη Καφαλή, μέλος, οι οποίες έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ως υπεύθυνες παρακολούθησης της λειτουργίας των ΚΔΑΠ  – ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Το δημιουργικό εργαστήριο σχεδιάστηκε από την παιδαγωγική ομάδα των ΚΔΑΠ Αγγελική Βαφειαδάκη Βάνα Μπικιώτη, Μαρία Πέγιου και Στέλλα Χουλιάρα και τη συντονίστρια Λίνα Μουσιώνη.

Αναμένοντας την επάνοδο στην ομαλή καθημερινότητα   λειτουργίας των 11 δομών, το παιδαγωγικό προσωπικό του δικτύου ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ συνεχίζει τον σχεδιασμό δράσεων για  την υποστήριξη των οικογενειών  της πόλης μe video που αναρτώνται καθημερινά στα ΜΚΔ και στο κανάλι YOU TUBE.

Πληροφορίες– Επικοινωνία:

https://www.facebook.com/kdap.dimoslarissa/

Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Ηπείρου 96 – 98,  τ. 2410 661-727 και 2410 663 085

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ