ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΕΥΜΑΤΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Αναστάτωση και θυμός επικρατεί μεταξύ των σεισμόπληκτων στο Δαμάσι οι οποίοι είδαν το τελευταίο 24ωρα εξαιτίας της βροχόπτωσης να μπάζουν νερό αρκετοί οικίσκοι στους οποίους διαμένουν με αποτέλεσμα ταυτόχρονα με τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η νέα κατάσταση να κινδυνεύουν και από ηλεκτροπληξίας αφού εντός υπάρχουν καλώδια και αρκετές συσκευές.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το πρόβλημα από σήμερα σταμάτησε και η χορήγηση γευμάτων αφού δεν υπήρξε κάποια ανανέωση του προγράμματος σίτισης με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να μαγειρέψουν ή και κάποιοι που μαγείρεψαν να μην μπορούν να πλύνουν τα σκεύη αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι οικίσκοι δεν είναι λειτουργικοί.

Μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλο είναι το πρόβλημα με τους σεισμόπληκτους στο Δαμασούλι οι οποίοι διαμένουν σε τροχόσπιτα που δεν είναι λειτουργικά.

Οι σεισμόπληκτοι καλούν τη δημοτική αρχή να αναθεωρήσει τις αποφάσεις για τα γεύματα και να ξεκινήσει ακόμη και σήμερα η επαναχορήγησή τους, ενώ τονίζουν ότι θα πρέπει επιτέλους να ξεκαραρίσει το τοπίο σχετικά με τους δικαιούχους του επιδόματος ενοικίου με δεδομένο ότι πέρασαν περίπου 3 εβδομάδες από την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σχετικά με αυτή τη διαδικασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ