ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ

Αλλαγή σκυτάλης στην ΕΡΤ Λάρισας, καθώς στη θέση της μέχρι πρότινος Προϊσταμένης του Περιφερειακού Σταθμού Λάρισας Κατερίνας Παπακωνσταντίνου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μητρούσιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του paidis.com η θητεία της μουσικής παραγωγού στην οποία είχαν ανατεθεί τα σχετικά καθήκοντα έληξε την Παρασκευή 23 Απριλίου, ενώ με τη λήξη ισχύος της απόφασης ανάθεσης καθηκόντων χρέη προϊσταμένου στον Περιφερειακό Σταθμό Λάρισας αναλαμβάνει ο Β. Μητρούσιας.

Σε γνωστά… λημέρια ο Λαρισαίος δημοσιογράφος, καθώς από την ίδια θέση πρόσφερε τις υπηρεσίες του και το 2015, με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μετά το περίφημο «μαύρο» που είχε πέσει στη συχνότητα την περίοδο 2013-2015.

Με τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης να έχουν περάσει απευθείας στον πρωθυπουργό και τα ρεπορτάζ των περιφερειακών σταθμών να περνούν πρωτίστως από τα κεντρικά των Αθηνών μέσω «εσωτερικής» πλατφόρμας, αν μη τι άλλο δύσκολος ο ρόλος.

«Μάλλον… χειρουργούς χρειάζεται πλέον η ΕΡΤ με τους λεπτούς χειρισμούς που απαιτούνται», σχολίαζε πρόσφατα στη σελίδα παλιά δημοσιογραφική καραβάνα, σημειώνοντας μάλιστα την απροθυμία συναδέλφων να αναλάβουν σε πολλά περιφερειακά ραδιόφωνα ανά τη χώρα.

Όπως και να’χει σιδεροκέφαλος ο συνάδελφος και καλή του θητεία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ