ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΛ την επόμενη μέρα του αγώνα με τον ΟΦΗ, με τους παίκτες του Τζ. Φέστα να μην καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν σε ένα ματς ζωής και θανάτου γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 και τη διοίκηση να βάλλει κατά πάντων στοχοποιώντας παίκτη του ΠΑΣ και την ομάδα των Ιωαννίνων για το «διπλό» του Παναιτωλικού, αλλά και τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για καταφανέστατο πέναλτι στη φάση του 41’, με τον Βάτερμαν να μαρκάρει τον Ντουρμισάι.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες με την ολοκλήρωση του αγώνα, με τον πάντα μαχητικό Ακούνια να ξεσπά σε αναφιλητά, ενώ ακόμη πιο χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Α. Νικολιά στο συνδρομητικό κανάλι, ο οποίος σημείωσε τα εξής:

«Ήταν το πιο καθοριστικό παιχνίδι, δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Τέτοια ματς τα κερδίζεις στο γήπεδο, τους βάζεις από κάτω και παίρνεις κεφάλι για την υπόθεση της παραμονής. Δεν το καταφέραμε και τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είναι δύσκολο για μας, για την ομάδα και την πόλη. Μένουν δύο παιχνίδια, θα παλέψουμε ότι πιθανότητες έχουμε. Τα άλλα αποτελέσματα δεν μας ευνόησαν, όπως παρατηρούμε και τις τελευταίες αγωνιστικές και όσες ελπίδες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια».

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα προφανώς η κριτική περισσεύει, ωστόσο δεν μπορεί να μην επισημανθεί το γεγονός πως παρότι η ΑΕΛ πήρε βαθμούς εκτός έδρας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το Αλκαζάρ, όταν μάλιστα υποδέχτηκε στην έδρα της τους δύο κυριότερους διεκδικητές στη μάχη της παραμονής, παραχωρώντας ισοπαλία στον Παναιτωλικό και χάνοντας από τον ΟΦΗ.

Πλέον η υπόθεση της παραμονής δεν περνά μόνο από βυσσινί» πόδια, καθώς η ΑΕΛ ψάχνει δύο νίκες μα και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ τα αποτελέσματα, η βαθμολογία (εκτός το αδιάφορο ματς του Απόλλωνα με τον Βόλο που διεξάγεται τη Δευτέρα) και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές έχουν ως εξής:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (24/4):

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-1

ΑΕΛ – ΟΦΗ 0-1

Ατρόμητος – Λαμία 0-0

Δευτέρα (26/4):

19:30 Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βόλος 39*

ΠΑΣ Γιάννινα 35

Λαμία 32

Ατρόμητος 31

Απόλλων Σμύρνης 30*

ΟΦΗ 28

Παναιτωλικός 27

ΑΕΛ 24

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 8 Μαΐου (19.30)

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

Βόλος – ΑΕΛ

Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Λαμία – ΟΦΗ

Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 15 Μαΐου (19.30)

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Ατρόμητος – Βόλος

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ