ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ – ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ “ΓΚΑΤΣΟΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το πασχαλινό τραπέζι που δεν είναι μόνο κρέατα και κρεατομεζεδάκια, απαιτεί μια πλούσια γκάμα γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων σαν συνοδευτικά για το κρασί και το τσίπουρο αλλά και για αυτό καθ’ αυτό το τραπέζι της Λαμπρής. Σε αυτή τη σας την απαίτηση την απάντηση δίνει το κατάστημα “ΓΚΑΤΣΟΣ” στην πλατεία Αγοράς του Τυρνάβου που σας περιμένει με μια πλούσια ποικιλία και με τη γνωστή αξεπέραστη ποιότητα γαλακτοκομικών, τυροκομικών και αλλαντικών στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για το γιορτινό τραπέζι.

Αλλωστε η ποιότητα και η φιλική εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα στοιχεία που καταξίωσαν το κατάστημα τα 38 χρόνια παρουσίας του στην απαιτητική αγορά του Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής.

Και για τις ημέρες των γιορτών προμηθευτείτε από το κατάστημα επιλεγμένα τυροκομικά προϊόντα και αλλαντικά αλλά και δικά του προϊόντα όπως γιαούρτι πρόβειο, κρέμες βούτυρο και σαλάτες που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν όλα τα γούστα σας.

Επισκεφθείτε το ανακαινισμένο κατάστημα που προσφέρει άνεση στις αγορές σας και θα βρείτε επιλεγμένα ντόπια τυριά φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι, γραβιέρα, μανούρι και άλλα, κίτρινα τυριά εισαγωγής, αλλαντικά γνωστών εταιριών, επιλεγμένα είδη παντοπωλείου και φυσικά όλα τα γαλακτοκομικά.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και διάθεση και να σας ευχηθούν καλό Πάσχα.

Τυροκομικά – αλλαντικά ΓΚΑΤΣΟΣ στην πλατεία Αγοράς στον Τύρναβο. Τηλ.: 24920 24224, 6931 191196.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ