“ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΟΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΝΤΗΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Γ. Μανώλη για τον θάνατο του

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του δήμου Τεμπών αλλά και στην ιατρική οικογένεια της Λάρισας η είδηση του θανάτου του παιδοχειρουργού Νίκου Γκουντή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ενώ πριν από 4 ημέρες είχε χάσει τη γυναίκα του, απώλεια που του κόστισε πολύ. Σε συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου και του δ.σ. του δήμου Τεμπών αναφέρονται τα εξής:

“Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του παιδοχειρουργού και  πρώην κοινοτάρχη Όσσας Νίκο Γκουντή, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο γιό του Ευάγγελο, στην αδελφή του Μαρία και στους οικείους του.

Ο Νίκος Γκουντής, άξιος και αγωνιστής αυτοδιοικητικός υπηρέτησε τον τόπο του επί μία τετραετία, ως κοινοτάρχης, με πάθος και ευσυνειδησία. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχε σε κάποιο συλλογικό αυτοδιοικητικό όργανο, εντούτοις, μέχρι την τελευταία ώρα, δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται, ήταν ενεργός και με τις πολύτιμες συμβουλές του, προσπαθούσε να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το αγαπημένο του χωριό την Όσσα και όχι μόνο.

Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο, αγαπητέ Νίκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ