ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας παραγωγών και μικροεμπόρων της λαϊκής που διαφωνούν με την πρόταση που υιοθέτησε το δ.σ. και διεκδικούν την πλήρη λειτουργία της λαϊκής στον υπάρχοντα χώρο με χρήση και του δρόμου μπροστά από το γήπεδο

Οι παρακάτω υπογράφοντες παραγωγοί και μικρέμποροι της Λαϊκής Αγοράς Τύρναβου, απέστειλαν στο paidis.com την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας για την πρόσφατη κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου:

Με το παρόν κείμενο εκφράζουμε κάθετα την αντίθεση μας σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για μετακίνηση μας στο χώρο της εμποροπανήγυρης. Το θεωρούμε ως μια παράνομη και καταχρηστική ενέργεια που δεν προβλέπεται πουθενά και καταργεί τον υγιή ανταγωνισμό ενώ παράλληλα μας ζητούν να συμμετάσχουμε σε κληρώσεις οι οποίες έχουν καταργηθεί από το κράτος.

Ο κ. Αμάρι πότε δεν πήρε την σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων ανθρώπων που ζουν τις οικογένειες τους από την Λαϊκή Αγορά του Τύρναβου προτού καταθέσει την θολή πρόταση του, που φέρνει μπέρδεμα και προβλήματα και η οποία δεν μας εκφράζει.

Διότι έχουμε συγκεκριμένη πρόταση την οποία έχουμε γνωστοποιήσει στην Δημοτική αρχή.

Όπου διεκδικούμε τον παράλληλο δρόμο της Λαϊκής Αγοράς μπροστά από το ανοιχτό δημοτικό στάδιο με σκοπό να μεταφερθούν η ένδυση και η υπόδηση της Λαϊκής Αγοράς πάνω στην οποία πρόταση συμφωνούν και οι εμπλεκόμενοι μικροπωλητές ένδυσης και υπόδησης ώστε να δουλεύουμε όλοι μαζί για το διάστημα της υγειονομικής κρίσης. Κύριοι δεν γίνεται να ψηφίζετε προτάσεις για τη ζωή μας και το μεροκάματο μας και να μην είμαστε παρόντες.

Εμείς δεν θέλουμε προσωπική πολιτική προβολή αλλά να ζήσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Υ.Γ Καλό θα ήταν να ρωτάτε πριν καταθέσετε προτάσεις και πόσο μάλλον να ψηφίσετε.

Οι παραγωγοί που υπέγραψαν το κείμενο φαίνονται στο παρακάτω έγγραφο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ