ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών που εξαπολύει επίθεση στη δημοτική αρχή
Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής ( 23/4/2021 ), μετ’ επιτάσεως θέσαμε το θέμα των απλήρωτων καθαριστριών στον Δήμο Τυρνάβου, απαιτώντας την άμεση πληρωμή τους.
Δυστυχώς, η Μεγάλη Εβδομάδα προχωρά και οι εργαζόμενες αυτές παραμένουν απλήρωτες, χωρίς το αυτί των υπευθύνων να έχει ιδρώσει καν, αφού αυτοί συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά τους παχυλούς μισθούς τους.
Όμως, και οι καθαρίστριες έχουν υποχρεώσεις που τρέχουν, έχουν οικογένειες και θέλουν να κάνουν και αυτές Πάσχα. Δεν είναι δυνατόν να εμπαίζονται και να προσβάλλονται από μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή που κοιτά μόνο την καλοπέραση των  “ημετέρων” , τις μηνιαίες αντιμισθίες των αντιδημάρχων και τις αμοιβές των συμβούλων – συνεργατών της.
Δεν είναι δυνατόν όλοι οι γειτονικοί Δήμοι να έχουν πληρώσει και ο δικός μας Δήμος να αποτελεί τη μοναδική επαίσχυντη εξαίρεση. Δεν είναι δυνατόν τα λεφτά να έχουν έρθει σε όλους τους άλλους Δήμους πλην του Τυρνάβου.
Όπως εσείς , κ. Κόκουρα , λαμβάνετε τον μισθό σας, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τις προαναφερθείσες σκληρά εργαζόμενες.
Σταματήστε, λοιπόν , την κοροϊδία και τις προσβολές και πληρώστε αμέσως  τα δεδουλευμένα των ανθρώπων αυτών ή δώστε μας κατανοητές απαντήσεις για την ακατανόητη οικονομική σας διαχείριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ