ΣΦΟΔΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΙΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση του ομίλου

Σχετικά με τα πρόσφατα ψευδή δημοσιεύματα και τη συκοφαντική ανακοίνωση μιας αδιάφορης και άγνωστης για εμάς ομάδας ανθρώπων, ονομαζόμενης Αριστερής Παρέμβασης, περί  δήθεν εμφάνισης μεγάλης διασποράς περιστατικών Covid 19 στην υγειονομική δομή μας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Το ΚΑΑ (Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης) ANIMUS κατόπιν σχετικής έκκλησης της Πολιτείας, με απόλυτη συνέπεια στην κοινωνική του ευθύνη και εις βάρος των ατομικών του συμφερόντων, δέχθηκε να διαθέσει έως και 100 κλίνες, επί συνόλου δυναμικότητας 200 κλινών, για τη νοσηλεία περιστατικών Covid 19, ώστε να συνδράμει στην εθνική προσπάθεια αποσυμφόρησης του ΕΣΥ.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά νοσηλεύονται όχι απλά σε διαφορετικούς χώρους των εγκαταστάσεων, αλλά σε εντελώς διαφορετική κτηριοδομή από εκείνα όπου νοσηλεύονται οι ασθενείς που χρήζουν αποκατάστασης.

Το προσωπικό που συνδράμει για τα περιστατικά με τη νόσο του covid 19 απασχολείται αποκλειστικά και μόνον με αυτά και δεν έρχεται σε καμία επαφή με περιστατικά non covid 19, τηρώντας  επιπλέον προφυλάξεις ακόμη και από εκείνες που προβλέπουν τα αυστηρά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Συνεπώς:

Είναι ψευδής και συκοφαντική η αναφορά ότι δήθεν το ίδιο προσωπικό της επιχείρησης απασχολείται τόσο σε περιστατικά  covid όσο και σε περιστατικά non covid.

Είναι ψευδής και συκοφαντική η αναφορά ότι δήθεν δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και τα πρωτόκολλα συλλογής και εναπόθεσης των μολυσματικών αποβλήτων.

Είναι ψευδής και συκοφαντική η αναφορά περί ύπαρξης μεγάλης διασποράς κορωνοϊού,  δεδομένου ότι τα κρούσματα που εμφανίσθηκαν δεν διαφοροποιούνται σε αριθμό από εκείνα που παρατηρήθηκαν σε όλες τις αντίστοιχες υγειονομικές δομές βάσει της επιδημιολογικής κατάστασης που μαστίζει τη χώρα.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν θα επιτρέψουμε να προσβάλλεται η φήμη της Υγειονομικής μας Δομής από ψευδείς ειδήσεις που στόχο έχουν, εξυπηρετώντας πολιτικά ή άλλης φύσεως συμφέροντα, να μας συκοφαντήσουν,  ήδη έχουμε κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες ώστε οι υπεύθυνοι, είτε δημιουργούν τις ψευδείς ειδήσεις είτε τις αναπαράγουν, να λογοδοτήσουν άμεσα στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ