ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΝΛ) βρέθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους, διοίκηση και πολίτες και αντάλλαξε ευχές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συμμετείχε καταρχάς στο Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων του ΓΝΛ, υπέρ υγείας του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και των νοσηλευόμενων.

Μετά το πέρας του ευχελαίου, συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη, τον Αντιπρόεδρο Χάρη Τσιλιάκο και τα Μέλη του ΔΣ Κατερίνα Σακελλαρίου και Κώστα Πάνου, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και την πορεία των εμβολιασμών.

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, ο οποίος είχε υπηρετήσει εθελοντικά την περίοδο της κορύφωσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας στο ΓΝΛ, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τη Διευθύνουσα Βασιλική Ζήση και την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Έφη Χήτα καθώς και με άλλους συναδέλφους του υγειονομικούς. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου και είχε διάλογο τόσο με μέλη του προσωπικού όσο και πολίτες που προσέρχονταν να εμβολιαστούν.

Ο Χρήστος Κέλλας, αποχωρώντας από το ΓΝΛ, δήλωσε:

«Επί έναν και πλέον χρόνο, οι συνάδελφοι του ΓΝΛ δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την υγειονομική απειλή του κορονοϊού και διατηρώντας, μαζί με τους συναδέλφους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε υψηλό επίπεδο την υγειονομική ασφάλεια του Νομού μας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να γιορτάσουμε όλες και όλοι μαζί σε πολύ καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες.

Πέραν των ευχών, που ανταλλάξαμε με το προσωπικό και τη διοίκηση, μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε τρέχοντα λειτουργικά ζητήματα του Νοσοκομείου, ενώ είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω και με συμπολίτες μας που προσήλθαν για εμβολιασμό. Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επιδεικνύει αντοχή και αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα στη διαχείριση όλων των περιστατικών, συμβάλλοντας μαζί με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο καταλυτικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην εξουδετέρωση της υγειονομικής απειλής.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας βρίσκεται ενεργά και έμπρακτα στο πλευρό και των δύο νοσοκομείων.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και όλους!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ