ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση της ΣΥΝ Πολιτείας που παρουσιάζει και αντιδράσεις δημοτών για το πρόβλημα

Θέλοντας να ερευνηθεί το μέγεθος του προβλήματος που αφορά την κατάσταση των δρόμων  στην πόλη του Αμπελώνα, ρωτήσαμε τυχαία κάποιους πολίτες και οι απαντήσεις που πήραμε πραγματικά πιστεύουμε ότι πρέπει να ανησυχήσουν την Δημοτική Αρχή.  

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην πόλη του Αμπελώνα χρειάζεται να γίνει κυκλοφοριακή μελέτη και να περαστούνε σήματα (υπάρχουν πάνω από 90 στο αμαξοστάσιο) για την αναγκαία διευκόλυνση των οδηγών αλλά και των πεζών. Όπως καταλαβαίνετε όλοι οι λακκούβες επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση.  

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γιατί τα σχόλια των  έντεκα πολιτών τα λένε όλα. Τα καταγράφουμε όπως ακριβώς ειπώθηκαν με την δική τους σύνταξη και ορθογραφία:  

1.            Όλος ο Αμπελώνας γεμάτο λακκούβες και καθίζηση στο οδόστρωμα πολύ επικίνδυνα για αυτούς που δεν γνωρίζουν τους δρόμους  

2.            Παντού υπάρχουν λακκούβες έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα στο δρόμο για Φαλάνη στης εργατικές κατοικίες χαμός.  

3.            Γενικά έχουμε το μαύρο μας το χάλι, τα ρήμαξαν όλα!!  

4.            Γνωστή μου, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, εξ αιτίας αυτής της αμέλειας  

5.            Καλύτερα ας γράψουν “που” δεν υπάρχουν, πιο εύκολο!!!  

6.            Παντού χαμός γίνετε έχουμε σπάσει τ αυτοκίνητα  

7.            Παντουυυυ  

8.            Και στο δρόμο για το Βρυότοπο, και στο δρόμο προς και από Τύρναβο και γενικά παντού  

9.            Ας αρχίσουμε να μετράμε και να τα πάμε πακέτο στη ΔΕΥΑΤ που επέβλεψε το έργο της αποχέτευσης και έτσι να το παραλάβει η δημοτική αρχή ώστε να καθαρίσει η ευθύνη της Υπηρεσίας και ίσως το ξαναπληρώσουμε από την τσέπη μας !!!!  

10.          Τι που αλλου υπαρχουν? ΟΛΟΣ ο Αμπελώνας ειναι ετσι, μας δουλείτε?  

11.          ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΈΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΈΤΡΑ ΚΑΘΊΖΗΣΗΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΣΑΠΡΑΛΗ.  

Μετά από τους παραπάνω σχολιασμούς φαίνεται ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα  το πρόβλημα  από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.  Δεν χωράει αναβολή , η υπομονή των κατοίκων έχει εξαντληθεί.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ