ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαγωγές του τηλεπαρουσιαστή και άλλων δύο ατόμων χθες στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Κατά τις ίδιες πηγές, προκύπτει επαφή από το παρελθόν του με τους δύο ποινικούς, καθώς και «σκηνοθετημένες επιθέσεις με καλάσνικοφ και τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσ0.

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται μετά από την  καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη που τον κατονόμασε ως το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, ενώ τον είχε κατηγορήσει ότι σκηνοθέτησε και τις επιθέσεις στο δικό του σπίτι.

Ακόμη, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ότι οι κάλυκες από το καλάσνικοφ του αγνώστου που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του παρουσιαστή προέρχονται από το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη επιβατών μοτοσυκλέτας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ φέρεται να ταυτοποιήθηκε το DNA του ενός από τους δύο προσαχθέντες με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σακίδιο που εγκατέλειψαν οι δράστες που ξέφυγαν της καταδίωξης. Το DNA φέρεται να ταυτοποιείται με άτομο που μετείχε σε κυκλώματα εκβιαστών που είχε εξαρθρωθεί πριν δύο χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ