ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ Μ. ΠΑΙΔΗ ΚΑΙ Ρ. ΣΟΥΡΛΑΤΖΗ

Τη διαβεβαίωση ότι θα τιμήσουν σοτ έπακρο την εμπιστοσύνη των δημοτών και θα είναι δίπλα τους αγωνιζόμενες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τα έδρανα της Συν Πολιτείας έδωσαν σήμερα αμέσως μετά την ορκωμοσία τους οι δύο νέες δημοτικές σύμβουλοι Μαρία Παιδή – Νασίκα και Ρούλα Σουρλατζή Ζαχαράκη.

Μετά την ορκωμοσία η κ. Παιδή ανέφερε:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους, αγωνιζόμενη με την ΣυνΠολιτεία μέσα από το δημοτικό συμβούλιο για το καλό του τόπου μας και των κατοίκων του. Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους”.

Η κ. Σουρλατζή τόνισε:

“Με την ανάληψη της θητείας μου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για το καλό του Δήμου μας  παλεύοντας πλέον και σαν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου. Στόχος μου θα είναι να παλέψω με τα υπόλοιπα μέλη της Συν Πολιτείας να μη χαθεί κανένα έργο  της  θητείας μας. Καθώς επίσης  να είμαστε κοντά στους πολίτες  στα  νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν (χωρίς να εξαιρέσουμε την πανδημία) και αναφέρομαι βέβαια στο σεισμό αλλά και τον παγετό στα αμπέλια και στις δεντροκαλλιέργειες. Θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σ΄ όλο τον κόσμο”.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας συνεχάρη τις νέες δημοτικές συμβούλους και ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως προσβλέπει στη συνεργασία τους με στόχο την καθημερινή παραγωγή έργου προς όφελος των Δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ