ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Περιοδεία  πραγματοποίησαν  σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, Μαρία Κωστή και Κώστας Χαδουλός, στο Συκούριο, για να ευχηθούν “Καλό Πάσχα” αλλά και να ακούσουν τα προβλήματα των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων αγροτών- παραγωγών των λαϊκών αγορών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας,  επισκέφτηκαν αρκετά καταστήματα  του Συκουρίου και την λαϊκή αγορά της Μ. Παρασκευής, που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα.
Οι καταστηματάρχες εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, για την πορεία των επιχειρήσεών τους, λόγω της παρατεταμένης διάρκειας του lockdown, η οποία ήρθε να δώσει την “χαριστική βολή” στην κακή κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από την πολύχρονη οικονομική δυσπραγία, εξ αιτίας  των μνημονίων.
Σε ανησυχία, αβεβαιότητα αλλά και οργή  βρίσκονται και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, που με την επιχειρούμενη ανατροπή όλου του καθεστώτος που διέπει την λειτουργία τους, με το νέο νομοσχέδιο που επιχειρεί να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση, βλέπουν το μέλλον τους δυσοίωνο.
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, αφού άκουσαν και κατέγραψαν  τα προβλήματα των παραγωγών και των καταστηματαρχών της περιοχής , δήλωσαν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών και των αυτοαπασχολουμένων  επαγγελματιών και παλεύει μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ