ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 303 ΠΕΒ

Ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ νομού Λάρισας

Επιτέλους, κάτι δείχνει να κινείται στο θέμα της ανανέωσης των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων του 303 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως, όπως αποδεικνύεται από την απάντηση που έδωσε σε Βουλευτές του Νομού μας, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σχετικά με την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου βιομηχανικού κτιρίου στο 303 ΠΕΒ.

Συγκρατημένη ικανοποίηση επικρατεί στο Σύλλογό μας, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει Πολιτική βούληση για ανανέωση των εγκαταστάσεων του Εργοστασίου.

Ο Σύλλογός μας, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς ήταν εκείνος που ανέδειξε σε όλες τις Πολιτικές Δυνάμεις του Νομού μας, την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός σύγχρονου βιομηχανικού κτιρίου στο 303 ΠΕΒ που να ταιριάζει στις απαιτητικές προκλήσεις της Αμυντικής Βιομηχανίας και ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τον κ. ΥΕΘΑ, προκειμένου να παραθέσει τις απόψεις του επί του ζητήματος.

Ελπίζουμε τελικώς να ευοδωθούν οι προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων και να βρεθούν οι απαραίτητες πιστώσεις ή τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να υλοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό έργο για το Εργοστάσιο και για την περιοχή μας γενικότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ