ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Με κάθε λαμπρότητα, αλλά  και με μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας από τους συμμετέχοντας πιστούς, τελέστηκε στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου  η Ακολουθία  της Αναστάσεως, προεξάρχοντος του Ιερέα π. Γεωργίου, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη, της συζύγου του Ευαγγελίας, του αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Γκατζόγια, του προέδρου της κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλη Γκουντή , των μελών του Κ.Σ. κ.κ. Όλγας Μπακαγιάννη – Φασούλα, Γιώργου Καλότυχου, Θωμά Αργυρίου και του διοικητή του Τμήματος   Τροχαίας Λάρισας κ. Βασίλη Βλαχογιάννη.

Ανήμερα της ονομαστικής του Εορτής, ο Δήμαρχος Τεμπών παρέστη στη Ακολουθία της Θείας Λειτουργίας και στην Αρτοκλασία, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Χειμάδι, συνοδευόμενος από τον επίσης εορτάζοντα πρόεδρο της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γιώργο Σαΐτη, τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκατζόγια, τον δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Χρήστο Κακαγιάννη και την Πρόεδρο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδίου κα Ελευθερία Σκρίμπα – Τόπη.

Σε χαιρετισμό του προς τους δημότες ο Δήμαρχος τόνισε:

“Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες.

Εύχομαι του χρόνου να έχουν περάσει οι δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις και επιτέλους να βρούμε την καθημερινότητά μας και αυτές τις Άγιες μέρες να τις γιορτάσουμε με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Μέχρι να φτάσουμε στο προσδοκώμενο, χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Η προσπάθεια όλων μας πρέπει να συνεχιστεί.

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ