ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Από νωρίς το πρωί χθες ανήμερα του Πάσχα συνεργεία της ΔΕΥΑ Τυρνάβου προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν βλάβη στο αντλιοστάσιο της επιχείρησης στη Ροδιά και να δώσουν νερό στο χωριό, αλλά λόγω της ημέρας και της αδυναμίας τεχνικών εταιρειών να εργαστούν δεν στάθηκε δυνατή η αποκατάσταση της βλάβης και η υδροδότηση του χωριού.

Με δεδομένο το μέγεθος του προβλήματος από τη διοίκηση της επιχείρησης αποφασίστηκε η σύνδεση στο δίκτυο γεώτρησης κτηνοτρόφου, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, το νερό της οποίας όμως δεν έχει ελεγχθεί για την ποιότητά του και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για υγειονομικούς λόγους και όχι προς πόση.

Στο σημείο της βλάβης από νωρίς χθες το πρωί βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ Κώστας Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος της κοινότητας Μιχαήλ Γιαννούλας.

Εν τω μεταξύ και σήμερα το συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και ιδιώτης ξεκίνησαν εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης και εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα σήμερα το πρόβλημα θα λυθεί και θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στο χωριό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο δήμος Τυρνάβου διένειμε στη Ροδιά ποσότητες εμφιαλωμένου νερού που δεν ήταν όμως επαρκείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ