ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στα χωριά της Ποταμιάς, το ενδιαφέρον όλων για την ανακούφιση των πληγέντων ήτανε πολύ μεγάλο. Την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου η πρόεδρος του συλλόγου κα. Μαρία Νατσιούλα και οι κ.κ. Λάμπρος Καλύβας (Γραμματέας) Κίμωνας Τσιούρης (Ταμίας) και Εύη Θεοδωράκη (Μέλος), προχώρησαν σε διανομή προϊόντων στους σεισμοπαθείς στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας τους.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κ. Ιω. Ζαρλαδάνη (Μεσοχωρίου) κ. Α. Παπακυπριανού (Βλαχογιαννίου) κ. Α. Τσιώρη (Αμουρίου) κ. Στ. Ψωμιάδη (Δομενίκου) και κ. Κων. Παπακωνσταντίνου (Πραιτωρίου).

Είχε προηγηθεί κάλεσμα της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Με Τρία Τέκνα Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) προς όλους τους Συλλόγους ανά την Ελλάδα, για την αποστολή οικονομικής ενίσχυσης. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Συλλόγων Τριτέκνων Χανίων, Σερρών, Πρεβέζης, Βόλου αλλά και της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε., οι οποίοι απέστειλαν μέσω δωροεπιταγών χρηματικά ποσά στο Super Market Σκλαβενίτης Ελασσόνας με σκοπό την αγορά τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριστικά σπιτιού. Στη διάθεση χρηματικού ποσού προς την ανακούφιση των πληγέντων προχώρησε και ο σύλλογος μας.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ελασσόνας «Ο Όλυμπος» ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους που έχουν πληγεί, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαλύνουμε τον πόνο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ