ΣΕ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Τσιόπας δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου

Πολύ συχνά βλέπουμε δημοσιεύματα (με τελευταία αυτά στο paidis.com για  τα έργα της ΔΕΥΑΤ, αλλά και το έργο του πολιτιστικού κέντρου του Αμπελώνα) για έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής που ξεκίνησαν και υλοποιούνται. Θα δούμε επίσης, πολλές ταμπέλες που θα αναφέρονται σε έργα, όπως η συγκεκριμένη που αναφέρεται σε ένα έργο που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και ετοιμάστηκε στο 100% από εμάς και αφορά τις αστικές αναπλάσεις του Τυρνάβου.

Με το έργο αυτό θα γίνουν παρεμβάσεις που ‘’κουμπώνουν’’ στην επόμενη μέρα της πόλης όταν θα έχει ολοκληρωθεί η συνολική ανάπλαση του κέντρου της πόλης. Προϋπόθεση βέβαια είναι (και αυτό πρέπει  να το καταλάβουν όλοι, με πρώτο τον Δήμαρχο) ο αποχαρακτηρισμός του πιο  κεντρικού δρόμου από εθνική οδός.

Αυτό πρέπει να γίνει τώρα και όχι μετά από 20 χρόνια. Και για να γίνει τώρα πρέπει να προχωρήσει το έργο της βορειοδυτικής παράκαμψης, μέρος της οποίας ήδη έχει κατασκευαστεί.

Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη στην πόλη και θα ζωντανέψει η οικονομική δραστηριότητα στο κέντρο της.

Θα παρακολουθούμε τις εργασίες μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Θα θέλαμε να δούμε μια αντίστοιχη ταμπέλα για το δίδυμο έργο των αστικών αναπλάσεων του Αμπελώνα και να το χαρούμε όλοι και κυρίως  οι δημότες της πόλης Αμπελώνα. Αναμένουμε κ. Δήμαρχε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ