ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 65 Ο ΠΡΩΗΝ Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λάρισας και ειδικά της Γιάννουλης,. η είδηση του θανάτου του Γεωργίου Κοντοδήμου, πρώην δημοτικού συμβούλου δήμου Γιάννουλης, συνδικαλιστή και στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα 3 παιδιά τους.

Σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ για την απώλεια του Γ. Κοντοδήμου αναφέρει:

“Η Τομεακή Επιτροπή  Λάρισας του ΚΚΕ   εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Γιώργου  Κοντοδήμου που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ο σ Κοντοδήμος Γεώργιος γεννήθηκε  το 1956, παντρεμένος με τρία παιδιά, ήταν μέλος του ΚΚΕ από το  1983, διατέλεσε γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Υγείας Λάρισας του  ΚΚΕ, την ιδιότητα του μέλους την τίμησε έως το τέλος τη ζωής του από όποια θέση και αν τον χρέωσε το κόμμα.

Υπηρέτησε ως εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Διετέλεσε, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννουλης, αντιπρόεδρος Κοινότητας Γιάννουλης και για πολλά χρόνια κοινοτικός και  δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ειδών Διατροφής, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος  Λάρισας της ΑΔΕΔΥ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ