ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΒΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Δήλωση – διαμαρτυρία του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών

Η κατάσταση του τομέα καθαριότητας, στον Αμπελώνα, έχει φτάσει στο μη παρέκει. Δεκάδες πολίτες με σταματούν στον δρόμο και διαμαρτύρονται εντόνως για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε όλη την πόλη. Και οι φωτογραφίες που σας στέλνω δείχνουν πως πραγματικά έχουν δίκιο. Τα σκουπίδια μαζεύονται σωρός , αφού δεν γίνεται η σωστή περισυλλογή τους , ενώ και οι κάδοι κυριολεκτικά ζέχνουν.

Η οσμή έχει γίνει ανυπόφορη και τρωκτικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, περιφερόμενα σε κοινή θέα γύρω από τους άπλυτους κάδους. Πραγματικά, η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη και εγκυμονεί κινδύνους υγείας των κατοίκων, ιδιαίτερα τώρα που η θερμοκρασία συνεχώς αυξάνεται , καθόσον κινούμαστε προς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δυστυχώς, η κατάσταση που σας περιγράφω πιστοποιεί για ακόμα μια φορά την πλήρη εγκατάλειψη του Αμπελώνα από την ανίκανη δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα.
Ομολογουμένως, είναι ο χειρότερος δήμαρχος που έχει περάσει από την τοπική αυτοδιοίκηση του Τυρνάβου. Αν εγώ ήμουν στη θέση του και άκουγα αυτά που λένε οι αγανακτισμένοι συμπολίτες μας για αυτή τη δημοτική αρχή , θα είχα ήδη παραιτηθεί από ντροπή και μόνο.

Σήκω και φύγε, κ. δήμαρχε. Τα έχεις κάνει ρημαδιό σε όλη την έκταση του Δήμου. Είσαι άξιος μόνο για να δίνεις τα ποδηλατάκια του κ. Μητσοτάκη , ως υπηρετικό προσωπικό, χωρίς να σκέφτεσαι πως ένας δήμαρχος πρέπει να εκφράζει το σύνολο των συμπολιτών του.

Δεν είσαι άξιος του μισθού σου. Λυπάμαι, αλλά δεν έχεις ούτε τις στοιχειώδεις ικανότητες για την εκπλήρωση του αυτοδιοικητικού ρόλου που έχεις αναλάβει.

Είσαι βαρίδι για τον τόπο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ