ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Τελευταίες μέρες εκπτώσεων και οι μεγάλες ανοιξιάτικες προσφορές σας περιμένουν στην Electronet Β.Κ. Καζάνα! Για λίγες μέρες ακόμη, μεγάλες προσφορές και ευκαιρίες για αγορές σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, σας περιμένουν στη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρικών ειδών στη Θεσσαλία.

Ακόμη και την Κυριακή που το κατάστημα θα είναι ανοιχτό οι έμπειροι και εξειδικευμένοι πωλητές σας περιμένουν να κάνετε με ασφάλεια τις αγορές σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας είτε παραγγέλλοντας ηλεκτρονικά στο kazanas.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει σπίτι σας μέσα σε 24 ώρες ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής!

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές από ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια μέχρι τηλεοράσεις, smartphones, gadgets αλλά και κλιματιστικά, όλα διατίθενται σε προνομιακές τιμές και με την μεγαλύτερη έκπτωση. Ειδικότερα οι εκπτώσεις σε προϊόντα τεχνολογίας είναι μοναδικές!

Φυσικά η Electronet Β. Κ. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη ενώ η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εντός Λάρισας ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ