ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης,   στο περιθώριο της πρεμιέρας των αγώνων  ομίλου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιούνται στην Λάρισα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων και τη στήριξη των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μέσα από την πολύ καλή συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας,  Δήμου Λαρισαίων και διοίκησης του ΕΑΚ αλλά και θέματα σχετικά με την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά του Δημάρχου η πόλη της Λάρισας, μπορεί και θέλει να επιστρέψουν  μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες  στην πορεία προς την σταδιακή κατάργηση των περιορισμών, λόγω πανδημίας. Επίσης ο κ. Καλογιάννης ζήτησε οικονομική στήριξη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Θ. Αδαμόπουλος και Μιχ. Αναστασίου, ο πρόεδρος της διοίκησης του ΕΑΚ κ. Γ. Κουρδής.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com