ΠΕΘΑΝΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 55ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ για τον θάνατο της, με αίτημα για την άμεση λήψη μέτρων ενόψει του ανοίγματος των δικαστηρίων

Θλίψη προκάλεσε στους κόλπους της δικαιοσύνης και ειδικά των εργαζομένων στα δικαστήρια η είδηση του θανάτου 55χρονης δικαστικής υπαλλήλου μητέρας 2 ανήλικων παιδιών η οποία έχασε τη μάχη χθες τα ξημερώματα τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η άτυχη 55χρονη υπάλληλος του Πρωτοδικείου Πατρών που νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και προκάλεσε βαθιά θλίψη στους συναδέλφους της, δικαστικούς υπαλλήλους, τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς αλλά και τους δικηγόρους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Γνώμη» ήταν το πρώτο θύμα της πανδημίας στους κόλπους του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας και το γεγονός προκάλεσε μεγάλο σοκ στους συναδέλφους της.

Έμελλε, όμως, να μην κατορθώσει να συντρίψει τον ύπουλο εχθρό, που την καθήλωσε επί 1,5 περίπου μήνα στην ΜΕΘ Covid του ΠΓΝΠ και να φύγει πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι…

Η κηδεία της έγινε χθες το απόγευμα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας για τον θάνατο από κορωνοϊό της Δικαστικής Υπαλλήλου στην Πάτρα αναφέρονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Δ.Υ.Ε. εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο από κορωνοϊό συναδέλφου μας Δικαστικής Υπαλλήλου, που υπηρετούσε στο Πρωτοδικείο Πάτρας. Παράλληλα, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. και όλων των Δικαστικών Υπαλλήλων της χώρας προς την οικογένεια της εκλιπούσας συναδέλφου μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι στεκόμαστε δίπλα τους, σε ότι και αν χρειαστούν, τη δύσκολη τούτη ώρα.

Με σεβασμό στη μνήμη της συναδέλφου που χάθηκε, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι δικοί της άνθρωποι, δηλώνουμε για μια ακόμα φορά προς όλους τους υπεύθυνους φορείς της πολιτείας και ειδικά προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, όλα όσα έχουμε ζητήσει με συνεχή και διαδοχικά έγγραφά μας, αλλά και προφορικά στις διά ζώσης συναντήσεις μας με θεσμικούς παράγοντες της πολιτείας, για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας στα Δικαστήρια, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ