Η ΕΛΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ 300.000 €

Την επικήρυξη των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως αναφέρεται, θα δοθεί αμοιβή 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Σοκ από τη φρικτή δολοφονία

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, καθώς χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή αγριότητα. Η οικογένεια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στην κατοικία όπου διέμενε, στα Γλυκά Νερά, από τρεις κουκουλοφόρους που δεν δίστασαν να στραγγαλίσουν την άτυχη γυναίκα με την μπλούζα της, δίπλα από το μωρό της, και έδεσαν και φίμωσαν τον 32χρονο σύζυγό της. Οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι περίπου 1,5 ώρα, ψάχνοντας για τιμαλφή και χρήματα. Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ήταν καλά οργανωμένοι και, πριν εισβάλουν στο σπίτι, έσπασαν την εξωτερική κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην είσοδο της μεζονέτας, ενώ σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, κρεμώντας τον από τη σκάλα.

enikos.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com