ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας Μέλος της (ΕΕΔΥΕ) καλεί τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους φορείς των επαγγελματιών, τους συλλόγους γυναικών και άλλους φορείς της πόλης μας σε σύσκεψη με σκοπό των συντονισμό και οργάνωση τις αντιιμπεριαλιστικής συγκέντρωσης και πορεία στις 23 Μάη και ώρα 6:30 μ.μ. στην πλατεία Α.Τ.Α. της Λάρισας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί 13 Μάη 2021 στις 6:30 μ.μ., στο προαύλιο του Εργατικό Κέντρου Ν. Λάρισας όπου και θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή και το πρόγραμμα πάλης ενάντια στην συμμετοχή της Ελλάδας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει αποφασιστικά η λαϊκή διεκδίκηση ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς, για το ξήλωμα των βάσεων, την επιστροφή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από τις αποστολές στο εξωτερικό. Για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του, να χαράξει το δρόμο που μπορεί να εγγυηθεί την πραγματική ειρήνη, φιλία, αλληλεγγύη, τις αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις ανάμεσα στους λαούς.