ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Με τον  υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο πρώην δήμαρχος  Ελασσόνας κ. Νίκος  Ευαγγέλου στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στην περιοχή της Λάρισας.

Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα του ο κ. Αυγενάκης βρήκε τον χρόνο να συζητήσει με τον κ. Ευαγγέλου για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στα έργα αθλητισμού που είχε προγραμματίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Απο την συζήτηση δεν έμεινε εκτός και το θέμα της κατασκευής Κολυμβητηρίου, ένα θέμα που η παράταξη του κ. Ευαγγέλου θεωρεί μείζονος σημασίας για την περιοχή της Ελασσόνας και που η σημερινή δημοτική αρχή το απένταξε προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή χλοοτάπητα σε γήπεδα του Δήμου.

Ο κ. Αυγενάκης συζήτησε  επίσης με τον κ. Ευαγγέλου, για το θέμα της αξιοποίησης  του Ολύμπου, όπως και για τα προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού και άθλησης.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό η αξιοποίηση του Ολύμπου αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εναλλακτικό αθλητισμό, την ορεινή ορειβασία και άλλα αθλήματα που τα τελευταία χρόνια κερδίζουν τις προτιμήσεις των αθλητών.

Στη συνάντηση που διήρκησε πάνω από δύο ώρες το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης την ανάγκη να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των σεισμόπληκτων πολιτών της Ελασσόνας αλλά και θέματα που αφορούν στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως είναι τα χρηματοδοτικά προγράμματα και η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και βέβαια η αλλαγή του εκλογικού νόμου με φόντο τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ