ΣΤΟ “ΣΚΑΜΝΙ” ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας θα καθίσουν στις 14 Ιουνίου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής και ο τότε πρόεδρος του συλλόγου Αμβυκούχων της περιοχής σε εξ’ αναβολής δίκη η οποία είχε οριστεί για τις 8-5-2020 και μάλιστα χωρίς απολογία όπως ανέφερε τότε ανακοίνωση του Α.Σ. Τυρνάβου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονταν επίσης ότι οι δύο θα καθίσουν στον εδώλιο “με τις κατηγορίες ότι στις 9-11-2018 (κινητοποίηση με τρακτέρ στην Κεντρική Πλατεία για το τσίπουρο όταν τα καζάνια μας ήταν κλειστά) ενεργώντας από κοινού, με πρόθεση με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του εγκλήματος του άρθρου 34 παρ.12 του Ν.2696/99,προκάλεσαν σε περισσότερους την απόφαση με οποιοδήποτε τρόπο κατάληψης του οδοστρώματος δημόσιας Οδού στο ύψος των οδών Καραολή – Δημητρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου του Τυρνάβου καθοδηγώντας, συντονίζοντας, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας εν γένει την κατάληψη του οδοστρώματος κατά τη δική τους βούληση ώστε να σταθμεύσουν οι συνάδελφοι τους τρακτέρ επί του Οδοστρώματος της Παλιάς Εθνικής Λάρισας-Κοζάνης προκαλώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία”.

Πρόκειται για μία ακόμη δίκη αγροτοσυνδικαλιστών και εντάσσεται στο πλαίσιο των αγροτοδικείων που στήνονται σε όλη τη χώρα με στόχο να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και να φοβηθούν οι αγρότες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ