ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Στο νοσοκομείο για ράμματα παράγοντας του Οικονόμου Τσαριτσάνης

Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», Τσαριτσάνης όπου και διεξήχθη η αναμέτρηση Οικονόμου Τσαριτσάνης-ΑΟ Σελλάνων, σε ένα ματς του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής που πέρασε τελικά σε δεύτερη μοίρα μετά τα σοβαρά επεισόδια που καταγράφηκαν λίγο πριν την εκπνοή του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων.

Όλα ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ισοφάριση, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον παράγοντα του Οικονόμου, που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τα πνεύματα, να καταλήγει αιμόφυρτος στο χορτάρι μετά από χτύπημα που δέχτηκε από παίκτη των Σελλάνων.

Το ματς διακόπηκε για να ολοκληρωθεί μετά από ώρα, ενώ ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και του τοποθετήθηκαν ράμματα, για να αναχωρήσει στη συνέχεια για το σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες της αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε και έκλεισε γύρω στις 10 το βράδυ φωτογραφήθηκε από τις αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες για τα δυσάρεστα επεισόδια.

Η συνέχεια προφανώς και θα δοθεί στα αρμόδια όργανα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com