ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ 55ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 4 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»

Την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ζητούν 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων («Λάρισα Μπροστά» με επικεφαλής τη Ρένα Καραλαριώτου, «Πρωτοβουλία Αξιών» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γούλα, «Ορμή Ανανέωσης» με επικεφαλής τον Νίκο Γαμβρούλα, «Λαρισαίων Κοινόν» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Βαϊούλη) μετά από σχετικό αίτημα που έλαβαν από τον σύλλογο γονέων του 55ου νηπιαγωγείου, με θέμα το πρόβλημα στέγασης στον συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Ο σύλλογος γονέων απέστειλε επιστολή στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην οποία αναφέρουν:

“Το πρόβλημα του 55ου Νηπιαγωγείου έχει απασχολήσει πολλές φορές με ερωτήσεις το Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς ποτέ να δίνεται μία λύση.

Η υπ’ αριθμόν 1583/05-05-2021 απόφαση του Δήμου για τη λειτουργία του 55ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, αποφασίζει τη μεταφορά 153 μαθητών σε παιδικό σταθμό της 110 Πτέρυγα Μάχης και 2 παιδικών σταθμών(5 ο & 9 ο ) και στερεί παρανόμως την έδρα από το σχολείο η οποία επίσημα τοποθετείται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί ένα Νηπιαγωγείο νομάδων, που βρίσκεται σε διαφορετικές τοποθεσίες και κινείται από το ένα μέρος στο άλλο.

Η απόφαση αυτή του Δήμου :

  • στερεί από τους μαθητές των νηπίων το δικαίωμα στην αξιοπρεπή φοίτηση
  • δείχνει την έλλειψη σεβασμού για άλλη μια φορά στις οικογένειες που ανήκουν στο συγκεκριμένο σχολείο ,
  • υποβιβάζει τους κατοίκους της περιοχής σε πολίτες Β κατηγορίας.

Σας καλούμε να ζητήσετε με τις υπογραφές σας την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη λήψη επίσημης απόφασης για τη στέγαση του 55 ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων (Δ/νση Πρωτοβάθμιας, Συλλόγους Γονέων)”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ