ΝΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Το μήνυμα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στο πλαίσιο της καμπάνιας του Δήμου Λαρισαίων υπ;eρ του εμβολιασμού

Το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντίνος Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του Δήμου Λαρισαίων υπερ του εμβολιασμού, με κεντρικό μήνυμα «Εμβολιάζομαι γιατί Νοιάζομαι»

Στο μήνυμά του ο κ. Γιαννακόπουλος, με φόντο το μνημείο του Ιπποκράτη στην Λάρισας, καλεί τους συμπολίτες  να σπεύσουν να εμβολιαστούν με όποιο από τα αξιόπιστα και ασφαλή εμβόλια είναι διαθέσιμο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, υπογραμμίζει επίσης ότι ο εμβολιασμός αφενός προστατεύει τον πολίτη και τα στενά συγγενικά του πρόσωπα, αφετέρου συμβάλει στο χτίσιμο της ανοσίας στην κοινότητας, ώστε, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά,  να δώσουμε την χαριστική βολή  στην εκρίζωση της πανδημίας και να αναπνεύσουμε οικονομικά και κοινωνικά.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σκληρό αγώνα που δίνουν εδώ και ένα και πλέον χρόνο οι γιατροί για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ