ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ

Η καραντίνα έφυγε και με σύμμαχο τον καλό ανοιξιάτικο καιρό δίνει η θέση της στην κανονικότητα και φυσικά σε παλιές αγαπημένες συνήθειες με νέους όμως κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.  Ετσι η ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” στον Αμπελώνα, σε μια προσπάθεια να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις απαιτήσεις της πελατείας της, ξεκίνησε να σερβίρει καθημερινά, στον όμορφο υπαίθριο χώρο της κεμπάπ (κοτόπουλο, χοιρινό και πρόβειο) και τα Σάββατα επιπλέον αρνί στη σούβλα.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας και τα κρέατα στη σούβλα, με αυστηρά επιλεγμένη πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, με χειροποίητες σαλάτες αλοιφές και εποχής, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα και με κεμπάπ και ψητό αρνί, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για τις εξόδους σας.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά, εκτός Δευτέρας.
Πληροφορίες – ρεζερβέ στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ