Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφτηκαν, παρουσία του Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας κου Κωνσταντίνου Αγοραστού, ο CEO της εταιρείας Bread Factory κος Πάνος Δημητρόπουλος και τα στελέχη της εταιρείας, για την παράδοση μιας κλίνης ΜΕΘ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης .

Ο Διοικητής κος Γρηγόρης Βλαχάκης, το Δ.Σ., το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν την εταιρεία για την δωρεά μιας κλίνης ΜΕΘ, η οποία λειτουργεί ήδη στην Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου υπό την  Δ/νση  του κου Σωτήρη Γκαρμπούνη.

Επίσης ο Διοικητής και το τμήμα Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ευχαρίστησε τον Σύλλογο ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής και εστίασης Ν. Λάρισας «ΣΙΚΑΕΛ» που με την παρέμβαση του τοποθετήθηκαν άμεσα στον εξωτερικό χώρο του εμβολιαστικού κέντρου τραπεζοκαθίσματα από την Καψιώχας Catering, καθώς και σκίαστρο στον εξωτερικό χώρο όπου πραγματοποιούνται οι αιμοληψίες των ογκολογικών ασθενών από την Lambroulis professional.

Με γνώμονα την προστασία των ασθενών, των προσερχόμενων στο Νοσοκομείο καθώς και του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, πραγματοποιήθηκαν οι ανωτέρω χορηγίες, έτσι ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία των δειγματοληψιών και οι συμπολίτες μας να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια των δειγματοληψιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ