ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δράση αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στον λόφο του Φρουρίου η ΚΝΕ Λάρισας, στο πλαίσιο μαζικών εξορμήσεων που προγραμμάτισαν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ Θεσσαλίας.

Μέλη της ΚΝΕ σήκωσαν πανό και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς, ενώ σε ανακοίνωση της ΚΝΕ επισημαίνονται τα εξής:

«Με πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις τους, Οργανώσεις της ΚΝΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης καταδικάζοντας τη δολοφονική πολιτική του Ισραήλ, με τις πλάτες ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

H κυβέρνηση συνεχίζει  να δίνει άλλοθι στα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, ενώ διεκδικεί τα στοιχειώδη δικαιώματά του και μια ελεύθερη πατρίδα, η ΝΔ διαιωνίζοντας την επικίνδυνη πολιτική που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις διαδοχικά, με τελευταία αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, για «αναβάθμιση» της συνεργασίας με το Ισραήλ, στο πλαίσιο και των αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδιασμών στην περιοχή.

Απαιτούμε την  άμεση απεμπλοκή από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, καμία συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο. Το νέο έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού και η πολιτική εμπλοκής της Ελλάδας στα βρώμικα ευρωατλαντικά σχέδια θα πρέπει να πάρουν απάντηση με τις αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ