ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥ

Ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων στο φάρμακο Λάρισας

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Παλαιστίνη είναι δραματικές. Κάθε ώρα που περνάει ο παλαιστινιακός λαός μετράει θύματα. 73 χρόνια πέρασαν από την Καταστροφή, την Νάκμπα, όπου ο απολογισμός από την επίθεση του Ισραήλ ήταν 415 Παλαιστινιακά χωριά κατεστραμμένα ολοσχερώς, 10.000 παλαιστίνιοι νεκροί και δεκάδες χιλιάδες τραυματίες, 760.000 πρόσφυγες στις γύρω περιοχές. Τον αποκλεισμό και τους ισραηλινούς εποικισμούς, που χρόνια βιώνουν οι Παλαιστίνιοι, έρχονται τώρα να συμπληρώσουν οι βομβαρδισμοί, τα δεκάδες θύματα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ, αξιοποιεί την ανοιχτή στήριξη και ανοχή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Κυβερνήσεων -όπως της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά μετά την απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, κλιμακώνει την επιθετικότητα του, τους εποικισμούς, τις εξώσεις παλαιστινίων, την βία, τους βομβαρδισμούς και τις δολοφονίες ακόμη και μικρών παιδιών. Απειλεί με νέα εισβολή εναντίον της Γάζας και νέο αιματοκύλισμα.

Καταγγέλλουμε και απαιτούμε την παύση κάθε συνεργασίας και στήριξης των Ελληνικών Κυβερνήσεων προς το κράτος δολοφόνο.

Η Κυβέρνηση της Ελλάδας να προχωρήσει ΤΩΡΑ στην υλοποίηση της απόφασης της Βουλής του Δεκέμβρη του 2015 για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967.

Τώρα να σταματήσει κάθε επιθετική ενέργεια, στρατιωτική ή επεκτατική, του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Να αποσυρθούν άμεσα από την 110 Π.Μ. τα μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη DRONES MQ-9 Reaper, καμία στάθμευση των ιπτάμενων τάνκερ (KC-135) της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας:

  • Την Κυριακή 23/5, στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Α.Τ.Α.
  • Την Κυριακή 30/5, στην πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο.

Για να σταματήσει το έγκλημα, για να ζουν οι λαοί ειρηνικά στον τόπο τους.

φωτο: newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ