ΠΑΕ ΑΕΛ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΣ

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας

Κυριακή 17 Μαΐου 1964.

Ο λευκός καπνός που βγήκε από τη στέγη της αίθουσας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, έστειλε το χαρμόσυνο μήνυμα της ποδοσφαιρικής ενότητας και της “γέννησης” μιας ομάδας που στο διάβα των χρόνων θα ταυτίζονταν με τους θρύλους.

Σήμερα, 57 χρόνια μετά, σε μία κρίσιμη καμπή για την ΑΕΛ της καρδιάς και των ονείρων μας, οι σκέψεις όλων μας γυρίζουν στο “τότε”, αναπολούν το “χθες” και υποχρεώνουν πλέον τον καθένα μας να συμμετάσχει ενεργά σ’ έναν αέναο αγώνα για το παρόν και το μέλλον.

Είμαστε εδώ, θα παλέψουμε, θα νικήσουμε, θα γυρίσουμε πιο δυνατοί.

Το πεπρωμένο της “Βασίλισσας του Κάμπου” οδηγός μας.

Μαζί με τους χιλιάδες πιστούς και αγνούς οπαδούς, θ’ αναστρέψουμε την κατευθυνόμενη εσωστρέφεια και θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια του κατεστημένου και της τυφλής άρνησης.

Το μήνυμα του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξη Κούγια, για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΠΑΛΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν είναι απλά επίκαιρο.

Είναι μία διαρκής έκκληση προς όλους τους αγνούς οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, ν’ αφήσουν στο περιθώριο τις όποιες προσωπικές διαφωνίες και να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα.

Στο δρόμο που χάραξαν οι φωτεινές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Λάρισας και του Νομού, στις 17 Μαΐου 1964 στο ΔΩΛ, οφείλουμε να ξαναβαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Χρόνια Πολλά αγαπημένη μας ΑΕΛ.

Χρόνια Πολλά “Βασίλισσα” της καρδιάς μας.

Μόνη δεν θα σ’ αφήσουμε ποτέ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ