ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΥΟΤΟΠΟ

Ενοχλημένοι από την αντιμετώπιση που έχουν από την πλευρά της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου εμφανίζονται κάτοικοι του Βρυοτόπου που επικοινώνησαν με το paidis.com στέλνοντας και σχετικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν προβλήματα καθημερινότητας στο χωριό που τους ταλαιπωρούν.

Ενα από τα βασικά προβλήματα είναι η κατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου που μοιάζει με βομβαρδισμένη περιοχή, αφού οι δρόμοι είναι γεμάτοι τρύπες και λακούβες που αποτελούν πηγή κινδύνου για την πρόκληση ατυχημάτων κυρίως σε επιβαίνοντες σε ποδήλατα και μηχανημάτων αλλά και πρόκλησης ζημιών σε οχήματα.

Κάτοικοι του χωριού δεν κρύβουν και την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι συγκεκριμένος μπλε κάδος που χρησιμοποιείται στη γειτονιά για απορρίμματα είναι με σπασμένη τη μία ρόδα εδώ και πολύ καιρό ενώ το τελευταίο διάστημα άγνωστο πως βρέθηκε αναποδογυρισμένος. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι και η συνολική εικόνα της καθαριότητας στο χωριό δεν είναι η επιθυμητή και ζητούν μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερο συντονισμό από τη δημοτική αρχή ενώ από τις βολές τους δεν ξεφεύγει και η πρόεδρος του χωριού από την οποία ζητούν να διεκδικεί μαχητικά λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ