ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ “ΚΑΡΕΛΑΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 17 – 22 ΜΑΪΟΥ

Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά

Μεγάλες προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων σας περιμένουν στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο και αυτή την εβδομάδα. Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές  για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 17 Μαΐου Απριλίου έως και το Σάββατο 22 Μαΐου είναι:
Χοιρινό ψαχνό 3,99€/κιλό.
Χοιρινές μπριζόλες κόντρα 3,89€/κιλό
Μοσχαράκι ψαχνό 7,49€/κιλό.
Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.
Ψαρονέφρι χοιρινό 4,39€/κιλό.
Κότσι χοιρινό 2,49€/κιλό.
Χοιρινό ψαχνό με λίγο κόκκαλο 2,99€/κιλό.
Μπριζολάκια χοιρινα 3,39€/κιλό.
Αρνίσια παϊδάκια ή Κατσικίσια 6,49€/κιλό
Μπούτι ή χεράκι από αρνί ή κατσίκι 6,49€/κιλό.
Κοντοσούβλια χοιρινά 1,50€/τεμάχιο.
Σουβλάκι χοιρινό 0,40€/τεμάχιο.
Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε μοσχαράκι από τη λίμνη Κάρλα. 
ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ
Η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.
“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com