ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ…

Κυριολεκτικά άφωνη με την απάντηση που έλαβε το πρωί της Δευτέρας έμεινε αναγνώστρια της σελίδας που επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ για την μετακίνησή της στα παράλια του νομού, αφού όπως την ενημέρωσαν από το υπεραστικό ΚΤΕΛ γνωστή είναι μόνο η ώρα αναχώρησης από Λάρισα για Μεσσάγγαλα και όχι η ώρα επιστροφής στη Λάρισα από εκεί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε εργαζόμενη που ανταποκρίθηκε στο σχετικό τηλεφώνημα (τηλ. επικοινωνίας 2410567600) για τα Μεσάγγαλα υπάρχουν προς το παρόν δύο δρομολόγια, ένα που αναχωρεί στις έξι το πρωί και ένα δεύτερο με ώρα αναχώρησης στη μία μετά το μεσημέρι, ενώ σε ερώτηση για το δρομολόγιο της επιστροφής την ίδια μέρα έλαβε την απίστευτη απάντηση πως δεν γνωρίζουν ακριβώς!

«Το ίδιο λεωφορείο επιστρέφει, δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς ήταν η απάντηση που έλαβα», μεταφέρει στο paidis.com η έκπληκτη αναγνώστρια, που σημειώνει πως η μετακίνησή της γίνεται για επαγγελματικούς λόγους και στην ουσία καλείται να αναχωρήσει δίχως να γνωρίζει το δρομολόγιο επιστροφής!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα Μεσσάγγαλα να εύχεσαι να βρεθεί χριστιανός που θα σε ενημερώσει υπεύθυνα και για την επιστροφή σου αλλιώς καλά ξεμπερδέματα και μη χειρότερα…

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com