ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ…

Αφού έγινε δέκτης πολλών παραπόνων , για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Αμπελώνα, ο τοπικός σύμβουλος της  “Δράσης Πολιτών”, Νίκος Κουβέλας,  αποφάσισε να αναλάβει δράση μόνος του.

Πήρε το τρακτέρ του , έβαλε από πίσω το “μαχαίρι” και άρχισε να ισιώνει  έναν πολυσύχναστο αγροτικό δρόμο μεταξύ Αμπελώνα και Φαλάνης, μήκους 700 περίπου μέτρων.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες , η κατάσταση του συγκεκριμένου αγροτικού δρόμου βελτιώθηκε αισθητά , αν και υπάρχουν ακόμη κάποιες λακκούβες στις οποίες πρέπει να πέσει αμμοχάλικο.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Κουβέλας είπε:  “Δεν μπορούσα να ακούω άλλο τις διαμαρτυρίες των αγροτών συμπολιτών μου. Αν και ενημέρωσα προσωπικά τον κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο για την άθλια  κατάσταση του συγκεκριμένου αγροτικού δρόμου , δεν υπήρξε η παραμικρή μέριμνα και ευαισθητοποίηση από τον Δήμο  Τυρνάβου. Αποφάσισα λοιπόν να αναλάβω ο ίδιος δράση και τώρα το μόνο που ζητώ από τις υπηρεσίες του Δήμου είναι να ρίξουν λίγο αμμοχάλικο στις βαθιές τρύπες του οδοστρώματος. Αν μπορούσα θα το έκανα κι αυτό, αλλά δεν έχω τις δυνατότητες. Την συμπεριφορά του Δήμου δεν θέλω να την σχολιάσω. Εγώ ό,τι μπόρεσα έκανα. Ας κάνουν κι αυτοί τώρα το καθήκον τους. Ας ξυπνήσουν επιτέλους.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ