ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ;

Διαμάντω Θ. Μπάσμπα, Δημοτική Σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου

Έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που ξεκίνησε την θητεία της η δημοτική αρχή στο Δήμο Τυρνάβου και η εικόνα που εμφανίζει σήμερα η δημοτική περιουσία του δήμου μας είναι καταστροφικά πρωτόγνωρη, είναι πλέον ξεκάθαρή η πολιτική που έχει επιλέξει και εφαρμόζει. Η απαξίωση σε οτιδήποτε δημόσιο, δημοτικό ,κοινόχρηστο και μόνη λύση ο εκάστοτε ιδιώτης & οι ιδιωτικοποιήσεις.

Έτσι και στην περίπτωση των δημοτικών ακίνητων, καμία προσπάθεια αξιοποίησης τους από τον Δήμο προς όφελος των κάτοικών. Η μέθοδος τους είναι εγκληματικά απλή, πλήρης εγκατάλειψη τους ,καμία προσπάθεια συντήρησης τους μέχρι να εμφανιστεί ο «ιδιώτης σωτήρας», τα καταστροφικά της  αποτελέσματα είναι πλέον εμφανή σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από το κέντρο του Αμπελώνα και ειδικότερα από τα δημοτικά ακίνητα που βρίσκονται στο άλσος όπου διοργανώνεται  «Η γιορτή του κρασιού» που αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους κάτοικους αλλά και για επισκέπτες. Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει σήμερα οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τον πολυσύχναστο χώρο στον οποίο βρίσκονται τις καθιστά άκρως επικίνδυνες.

Είναι υποχρέωση μας, όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να προστατεύσουμε την δημοτική περιουσία μας, είναι ευθύνη μας απέναντι στις νέες γενιές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ