Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Τη… δόξα συναδέλφου της στη Λαμία φαίνεται πως ζήλεψε Λαρισαία γυναικολόγος που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με ανάρτησή της κατά των εμβολίων, προκαλώντας ακόμη και ανακοίνωση- παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού η γιατρός κλήθηκε σε απολογία για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και παραβάσεις του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του πειθαρχικού του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στις 10 Ιουνίου.

Σημεία των καιρών, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-κατά περίπτωση-να διαμορφώνουν κλίμα για το ευαίσθητο θέμα των εμβολιασμών, ενώ η επαγγελματική ιδιότητα της χρήστριας του διαδικτύου προφανώς και έπαιξε τον ρόλο του όσον αφορά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Πάντως για την ιστορία η επίμαχη ανάρτηση αποκαθηλώθηκε μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, ενώ μια πρόχειρη έρευνα της σελίδας μάλλον αναδεικνύει τα ήξεις-αφήξεις της γράφουσας, αφού η ίδια μόλις τον περασμένο Γενάρη τοποθετούνταν ως εξής:

“ΑΦΟΎ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΊΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΊΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΊ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ!!!!ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!”.

Ιδού και βγάλτε συμπεράσματα…

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ