Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Ανακοινώθηκαν για φέτος οι Γαλάζιες  Σημαίες από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας βραβεύτηκε με τρεις Γαλάζιες Σημαίες, εκ των οποίων και οι τρεις, για μια ακόμη χρονιά, θα κυματίζουν στα παράλια του Δήμου Τεμπών.

Ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, περιχαρής για τη σημαντική αυτή διάκριση, επισήμανε: «Σ΄ αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, από υγειονομικής αλλά και οικονομικής σκοπιάς, λόγω της πανδημίας, έρχεται την κατάλληλη στιγμή η σημαντική αυτή διάκριση για να προσθέσει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα για τα παράλια του Δήμου Τεμπών και κατ΄ επέκταση για όλο το νόμο της Λάρισας. Πρόκειται για ένα πολύ θετικό γεγονός που ενισχύει την εικόνα των παραλιών του δήμου μας.

Ως δημοτική Αρχή, ακόμα και μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, προσπαθούμε με καίριες επεμβάσεις να καταστήσουμε την παραλία μας έναν δελεαστικό, ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό. Οι ακτές μας είναι έτοιμες να προσφέρουν νέες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους παραθεριστές και στους επισκέπτες με σεβασμό στο περιβάλλον και πλήρη τήρηση των κανόνων δημόσιας υγείας. Εύχομαι καλή τουριστική σεζόν και καλή δύναμη σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ