ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΠΑΖΑ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πυρ και μανία με τον άγνωστο ασυνείδητο που θεώρησε καλό να ξεφορτωθεί τα μπάζα που δημιούργησε κάνοντας εργασίες σε οίκημά του, σε πάρκο στον Αμπελώνα ήταν χθες ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γκάτσος που δήλωσε αποφασισμένος να τον εντοπίσει και να του επιβάλει αυστηρό πρόστιμο όπως προβλέπεται από τον κανονισμό κοινόχρηστων χώρων του δήμου.

Ο κ. Γκάτσος έκανε λόγο για αντικοινωνική συμπεριφορά κάποιων και το συμβάν έρχεται λίγο χρονικό διάστημα μετά την ενέργεια κάποιου άλλου που πέταξε κοπριοά ζώων σε πάρκο δίπλα σε σχολεία.

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει σημείωσε ο κ. Γκάτσος ο οποίος κάλεσε τον ασυνείδητο που βρώμισε με τα μπάζα του το πάρκο να μη διανοηθεί να επαναλάβει την απαράδεκτη πράξη του.

ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ

Εν τω μεταξύ με αφορμή τα παράπονα γεωργών που βρήκαν δίπλα στα χωράφια τους ένα νεκρό μοσχάρι που ανέδυε ανυπόφορη δυσοσμία, ο κ. Γκάτσος που φρόντισε για την απομάκρυνση και τον ενταφιασμό του ζώου, απηύθυνε προειδοποίηση προς τους κτηνοτρόφους που πετούν νεκρά ζώα, ότι θα εντοπίζονται πλέον πολύ εύκολα μέσα από το σύστημα των επιδοτήσεων στα κτηνιατρεία και όποιος πετά ανεξέλεγκτα νεκρά ζώα θα καλείται να πληρώσει και τα σχετικά πρόστιμα, αφού με την ενέργειά τους αυτή απειλούν τη δημόσια υγεία αλλά και το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ