Η ΖΩΗ ΑΝΑΜΕΣΑ

Διαδικτυακή Συνάντηση για την Τέχνη και την Πρόληψη την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 (18:00 – 20:00)

Ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο κύκλο διαδικτυακής λειτουργίας το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής οργανώνουν μία διαδικτυακή συνάντηση με σκοπό να συγκεντρώσουν τη σημαντική εμπειρία μίας ιδιότυπης χρονιάς, να δημιουργήσουν μία ευκαιρία για μοίρασμα σημαντικών συμπερασμάτων και να φωτίσουν νέους μελλοντικούς δρόμους συμπόρευσης.

Την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 18.00 καλούμε το ευρύ κοινό να συνδεθεί μαζί μας και να μοιραστούμε τη φετινή εμπειρία των ομάδων του Εργαστηρίου Ζωής. Αμέσως μετά ακολουθεί η πρώτη προβολή της ταινίας μικρού μήκους «ΑΝΑ(ΜΕ)ΣΑ», μια δημιουργία του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας –  ΟΚΑΝΑ  και του Εργαστηρίου Ζωής που περιγράφει τη διαδρομή από την ακινησία στην κίνηση, από το “ανάμεσα”, στο “μέσα”, στο “μέσα μας”, στο “ανάμεσα μας” και από εκεί στην “ανάσα”.

Την ξεχωριστή αυτή συνάντηση τιμά με την παρουσία του ο Γιώργος Μ. Γουρνάς, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής/Θεραπευτής Ομάδας και Οικογένειας/Συνεργάτης του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου, με την ομιλία του «Ανάμεσα: Η δύναμη των … συν-κινήσεων».

Το κοινό που επιθυμεί να συμμετάσχει στην διαδικτυακή συνάντηση καλείται να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω σύνδεσμο zoom, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 17:45:

https://us02web.zoom.us/j/85697335824?pwd=WXpTWkNsNXo3elpZbVRJS3BtQ0ZVQT09

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, το πρόγραμμα και τη δυνατότητα συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. 2410 555935 (ώρες 09:00-14:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ