ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Απόφαση για τη λειτουργία των τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης στα ΕΠΑ.Λ. / Ε.Κ. της περιφέρειας Θεσσαλίας, εξέδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκης στην οποία για κάθε τμήμα έχει συμπεριληφθεί ο χώρος διεξαγωγής, η ειδικότητα του Π.Π.Π., το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα του επόπτη, η κατανομή των ωρών στους επιμορφωτές, καθώς και τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων αποφοίτων των τμημάτων του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας».

Η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης θα γίνει τη Δευτέρα 24-05-2021 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 01-06-2021.

Κατ’ εξαίρεση για το τμήμα της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ του 1ο Ε.Κ. Τρικάλων το Π.Π.Π. θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 31-05-2021 έως την Τρίτη 08-05-2021.

Το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης έχει διάρκεια 35 ωρών και διδάσκεται 5 διδακτικές ώρες για 7 ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι:

Α) Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιείται η διδασκαλία κάποιων ωρών με ευθύνη του επιμορφωτή ή της σχολικής μονάδας ή λόγω επίσημων αργιών, ή για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας οι διδακτικές ώρες αναπληρώνονται μέχρι την ολοκλήρωση της συνολικής διάρκειας του προγράμματος.

Β) Σε περίπτωση που σε ένα τμήμα διακόψουν όλοι οι συμμετέχοντες απόφοιτοι πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος εγγράφως ή μία ημέρα δεν συμμετέχει κανείς, το τμήμα διακόπτει τη λειτουργία του.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 2410539210 (εσωτερικό 142) ή να αποστέλλετε τα ερωτήματά σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mail@thess.pde.sch.gr

Για να δείτε την απόφαση με τα τμήματα και με τα ονόματα των αποφοίτων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ