ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: «ΜΗΝΥΜΑ» ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΑΤΑ Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου. Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν αναφερθώ στη συνάντηση μου με τον κ. Μπουρολιά, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους εργαζομένους του ΑΤΑ για την γενναιόδωρη κίνησή τους να προσφέρουν έναν οικίσκο σε σεισμόπληκτη οικογένεια στο Πραιτώριο Ελασσόνας. Το έμψυχο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι διακρίνεται για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Η συζήτηση με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πάντα ενδιαφέρουσα, πολύ περισσότερο τώρα που οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας είναι τόσο καταιγιστικές.

Ο Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς με ενημέρωσε για την διμερή Στρατιωτική Συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ, στα πλαίσια της οποίας διεξάγεται άσκηση συνεκπαίδευσης της Πολεμικής μας Αεροπορίας και της Διοίκησης Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης – Αφρικής των ΗΠΑ που περιλαμβάνει και την μεταστάθμευση 12 μαχητικών αεροσκαφών F – 15 της USAFE και του προσωπικού υποστήριξής τους στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και συζητήσαμε για την συμβολή αυτών των ασκήσεων στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας, συνεργασίας και διαλειτουργικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων χωρών.

Η στρατιωτική και αμυντική διπλωματία της χώρας μας προσαρμοσμένη στα νέα διεθνοπολιτικά, διπλωματικά και στρατιωτικά δεδομένα συντελεί ουσιωδώς στην γεωστρατηγική της αναβάθμιση. Η Ελλάδα μεγεθύνεται καθημερινά και δεν επιτρέπει αμφισβητήσεις.

Ευχαριστώ τον Αρχηγό για τη συνάντηση και τη συνεργασία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ